Flash Failed: 2017 EX-T

  1. simon_lefisch

    simon_lefisch Senior Member

    Joined:
    Sep 18, 2017
    Posts:
    153
    Thanked:
    37
    Location:
    OC
    Car(s):
    2017 Civic EX-T (CVT)
    So I decided to update my tune for my civic, and therefore updated the KTuner program on my laptop (running a Windows 7 VM on my MacBook Pro). When trying to flash my ECU, it fails. Tells me to power off my car and key it back on and attempt to recover. When doing so, it says my ECU is in recovery mode. I attempt to recover it and it fails again. Tried disconnecting my KTuner, rebooting Windows, still fails. Has happened 4 times now. I still have KTuner v1, not v1.2. Didn't do anything different to settings except adjust boost. Any ideas? Would really like to get my car running again. @KTuner, any advice?
     
  2. KTuner

    KTuner Senior Member
    Elite Sponsor

    Joined:
    Jul 10, 2017
    Posts:
    1,886
    Thanked:
    2,449
    Occupation:
    Engineer
    Location:
    Chandler, Arizona
    First Name:
    J.R.
    Car(s):
    2017 Si
    Make sure you're in high performance mode or actually reach out to support via email.
     
  3. OP
    simon_lefisch

    simon_lefisch Senior Member

    Joined:
    Sep 18, 2017
    Posts:
    153
    Thanked:
    37
    Location:
    OC
    Car(s):
    2017 Civic EX-T (CVT)
    @KTuner thanks for the help the other day. It was much appreciated :)
     
    KTuner and 360glitch thanked this.
  4. KTuner

    KTuner Senior Member
    Elite Sponsor

    Joined:
    Jul 10, 2017
    Posts:
    1,886
    Thanked:
    2,449
    Occupation:
    Engineer
    Location:
    Chandler, Arizona
    First Name:
    J.R.
    Car(s):
    2017 Si
    No problem!
     
Loading...

Share This Page

Loading...