Suspension System (ADS) problem...

kingkha82

Member
Joined
May 30, 2017
Messages
11
Reaction score
18
Location
Tacoma, WA
Car(s)
2017 Civic Si(FC1), 1998 Toyota Tacoma, 2015 Toyota Highlander
So I went for a cruise yesterday afternoon, driving in Sport Mode, like I always do the whole way and when I got back in my car I got this 'suspension system problem' message. Reset my ECU and it went away. Drove home fine. Thought everything was gravy until I got in my car again this morning and received the same message. Anyone have an idea what the hell is going on? And what I can do to permanently remedy the problem. Thanks in advance. Figured I seek advice on here before hitting up Honda.

1008171724.jpg





Advertisement

 

jpuhl777

Senior Member
First Name
Jp
Joined
Jun 19, 2017
Messages
369
Reaction score
270
Location
Minnesota
Car(s)
2017 Civic SI Coupe (WOP)
Vehicle Showcase
1
Country flag
how did you reset the ECU? (for my own knowledge)
 

JaimeD

Member
Joined
Sep 25, 2018
Messages
6
Reaction score
2
Location
Kansas City, MO
Car(s)
2018 Type R
Country flag
This happened to me today. I had just swapped out my winter you're wheel set yesterday and thought that might have something to do with it. Will try the reset. Thanks!
 

R-05148

New Member
First Name
Ryan
Joined
Aug 24, 2019
Messages
1
Reaction score
3
Location
Dickinson TX
Car(s)
2017 Civic Type R
Country flag
I know this post is old, but this came up on my dash today. When I googled “Civic Type R Suspension System ADS Problem” the first thing that popped up was this thread. I took the car in and it came up with a DTC for low voltage. The battery was replaced under warranty and problem solved. Just wanted to add my solution to this to help someone else who may have the same issue.
 

WhatThePuck

Senior Member
Joined
Oct 16, 2018
Messages
552
Reaction score
279
Location
Colorado
Car(s)
2006 Acura Rsx (sold), '19 CW CTR 23909
Country flag
This happened to me today. Tried the reset, it was a no-go. I have an appt tomorrow at the dealer. 🤦🏻‍♀️
 

Snidely

Senior Member
First Name
John
Joined
May 3, 2019
Messages
164
Reaction score
126
Location
Texas
Car(s)
19 civic si
Country flag
This happened to me today. Tried the reset, it was a no-go. I have an appt tomorrow at the dealer. 🤦🏻‍♀️
This is the exact issue I had when I got my windows tinted. The dealer fixed it under warranty and replaced the module
 

zroger73

Senior Member
Joined
Apr 15, 2017
Messages
2,460
Reaction score
4,497
Location
United States
Car(s)
2019 MX-5 Miata GT-S, 2020 Ridgeline RTL-E
Country flag
Press the Push Start button twice to put into Accessories Mode. Hold down gas pedal for 30 secs. Press Push Start button again to shut vehicle off.
Haha! Where in the world did that come from?
 

Advertisement


Advertisement
Top