9” Android head unit back up camera ??

İlengiz

New Member
First Name
Halil
Joined
Dec 20, 2020
Threads
0
Messages
3
Reaction score
0
Location
01020304Hi
Vehicle(s)
Honda CİVİC 2018
Country flag
[QUOTE = "SCOPESYS, gönderi: 481230, üye: 22890"]
Uygun olup olmadıkları / nasıl sığabileceklerine dair hiçbir fikrim yok .. Bildiğim şey pahalı oldukları - çevrimiçi 1000 $ + gibi ve Bayinizle konuşursanız 1800 $ gibi.

Hangi kablo demetinin takılı olduğuna bağlıdır .. 9 "ekran sistemi OEM takılı olan araçlarda, ayrıca bilgilerini sürücünün Gösterge ekranına da gösterirler - makul ölçüde emin olduğum başka bir güzel özellik, Çin EBay üniteleri tarafından desteklenmiyor.


Honda, Honda Online veya Bayi tarafından sunulan HONDA ünitesi, eEbay'de satılan Çin "Honda Uyumlu (?) Üniteler için ÇOK FARKLI bir ünitedir.

Bilginize: 9 "Honda ekranına sahip olan 2018 Honda Si Coupe'ye sahibim ve bu birime çok aşinayım. (" Geliştirme testi "için kullanılan Honda Hacked olmak üzere arabanın dışında 2 ek birim bulundurun)
Ayrıca yakın zamanda Nissan Maxima'ma Çin ünitelerinden birini (bir Eonon), Arka ve Ön Kamera, + DVR, Android Auto vb. Eklemeyi desteklemek için bazı kapsamlı, kendi kendine tasarlanmış elektronik Modlar taktım. Android Auto veya Hondalink!)


Dolayısıyla, pratik deneyimden ve elektronik mühendisliği / yazılım geliştirme geçmişinden :başparmak havaya: (yani HAYIR : bs:) bu konuda bazı kapsamlı deneyime sahibim.
[/ALINTI]

merhaba arkadaşım türkiye'deki canlı tay ben CİVİC YÖNETİCİ 2017 Honda modelleri arka kamerayı kullan benim aracım var mevcut ön ve yan kameraları nasıl ekleyeceğim bana yardımcı olmanızı istiyorum
Sponsored

 


 


Top